laupäev, 18. aprill 2009

Täielik mõttevaegus!

Eile ei jõudnud kirjutada, liigne uni tuli õhtul peale.
Aga eile, e. siis reedel ärkasin enne 7 üles. Tegelikult oli äratus pooleks pandud, et jooksma minna, aga ma jäin uuesti magama. Kahjuks.
Esimene tund oli geograafia. Päris hea, Orukat polnud, Tiisler andis tundi. Põhimõtteliselt terve tund kõik panid tühja või õppisid biukat. Teine oligi biuka KT, mis oli selline harju keskmine, loodan ikka kolme kätte saada, siis viimase töö peaks (selle kergust arvestades) 4/5 saama. Siis ongi kõik harašoo! Kultuuriloos vaatasime mingist Eesti filmi, mille nime ma ei mäleta kahjuks. Midagi rannaga pistmist oli. Vahepeal olid veel mingid üsna mõttetud tunnid. Söögiks oli mingi makaroni-kartulisupp ja kohupiimakreem vms.
Pärast tunde tegin trenni ära. Jooksin algul 10 trepiringi, siis tegin jõusaalis veel paar ringi asju peale.
Siis läksin muusikakooli. Lahendasin liiklusteste ja rääkisin natuke Tiinaga juttu.
Mingi aeg sain Tõnniga kokku, käisime poes, siis läksime tema juurde. Sõime, vaatasime filmi natuke ja siis ma magasin kolmveerand tunnikest.
Seitsmese bussiga tulin koju. Rääkisin emmessennis juttu ja vaatasin telekat. Teste lahendasin ka paar tükki.

Täna ärkasin äratuse peale üles, mis oli pandud kella poole 10-ks. Käisin pesus, sõime hommikust ja siis sättisin korda end. Valla lauluvõisltusel pidime ansambliga esinema(mitte osa võtma, vaid esinema;)).
Koju jõudes passisin niisama netis, lahendasin teste ja lugesin raamatut.
Mingi aeg tuli meps koju, siis tegime täiedetud pannkooke, st. tema tegeles pannkookide küpsetamisega, ma hakkliha ja muude täidise komponentidega. Hullult hea oli pärast. :)
Täna nagu eriti rohkem asjalikuga tegelenud ei olegi.
Jõhker uni on ka peal, niiet ma lähen parem magama ära.
Und!

Kommentaare ei ole: