reede, 1. mai 2009

Eee... 28.04

Pole päris mitu päeva kirjutanud. Ja ei hakka ühe blogiga kokku ka võtma. Kirjutan ikka päev korraga.
Teisipäeval siis pidin bussiga kooli minema. See on nii masendav. Nii külm on hommikuti ja uni ja vastik. Ma vist ei suuda kunagi hommikutesse positiivselt suhtuma hakata. Ma küll ei mäleta kindlalt, aga minu arvates oli see too hommik, kui ma 20 minutit enne bussi üles ärkasin. Seega ei jõudnud süüagi. AGA selle eest on meil koolis LÕPUKS ometi jälle puff. :)
Esimene tund oli mata. ''Lemmik'' tund mul. Nii kopp on ees sellest. Teine tund oli kehaline. Jooksin 100 meetrit. Vasakusse jalga lööb pidevalt mingi valu ja see häirib mind. Miks ma ei või mitte kunagi saada teha sporti nii nagu normaalsed inimesed. Peaks vist mingi male peale üle minema. Kirjandusse hilinesime. Füüsikas oli mingi töö. Ma polnud pooli asju kaasagi tunnis teinud, sest füüsikas suht hea klass, õps ei jookse väga ringi, sai liiklusteste lahendada...ja kõike muud. Peale õppimise muidugi. :D Aga tehtud ma selle igatahes sain. Söögiks oli grillvorst. :) Teised tunnid olid piisavalt tavapärased, et neid mainida.
Pärast tunde läksin linna, ajasin natuke aega Tõnniga juttu ja läksin endal VIIMASESSE õppesõitu. :) Nii mõnus. Ma väga-väga loodan, et ma teen kõik ARKid ja asjad esimese korraga ära. Ei taha eriti kellelegi pettumust valmistada...eelkõige endale.
Pärast sõitu sain uuesati Tõnniga kokku. Läksime Tartusse. Käisime tal empsil järel.
Tagasi jõudsime täpselt seitsmeseks bussiks.
Koju jõudes olin natuke aega kodus, käisin koeraga väljas jalutamas ja siis läksin kultra juurde. Mul oli õde seal mingil sinilillepeol. :) Käisin vaatamas, kas ta juba koju ei kavatse tulla.
Tuppa naastes käisin pesus ja läksin põhku ära.

Kommentaare ei ole: