reede, 1. mai 2009

Hõissa Harta!

Hommik algas poole seitsme ajal. Ma läksin eelmine õhtu juba 9 ajal voodisse ja OMETI oli mul nii raske üles saada. Täiesti müstika. Kooli läksin Enega. Kaks tundi olin koolis. St kirjanduse ja eesti keele tunni. Siis läksime krossile. Nele oli ka(meie klassist st). Mina ei jooksnusd, aga ma olin n-ö. asendustreenerina seal kaasas, sest nagu teada, on ju Pirxil jalg kipsis. Minu tööks oli vaadata, kas kõik ikka bussi saavad, puuduolevad kaardid kirjutada ja need õigetesse ümbrikutesse panna. Mõnus soe ilm oli, sai päevitadagi. Mitte, et mul midagi peale hakkaks, aga ikkagi. :) Nele on ikka hea jooksja mul. Littis kõigil eest ära.
Kuskil enne kahte jõudsime linna tagasi. Käisime koolimajas Viktori ja Piretiga muljetamas ning siis läksime tiiru pesema.
Pärast seda läksime Nele juurde. Vahetasime riideid ja sättisime niisama korda ennast. Siis läksime ARKi, ma viisin paberid ära, sest isa oli juba sealt läbi käinud ja raha ära maksnud. Pildi tegin ka, aga ma olin seal nii põrsas, et mul on häbi hakata seda kuskil näitama. :S
Siis läksime linna tagasi, käisime peaaegu kõik poed läbi, et tõrvikut leida, aga ei. Käskisime siis Seedul kodust enda tõrvikul pool otsa maha saagida, sest mingi suurega on ni vastik joosta. Nele autokooli ei jõudnudki, sest pool ajast läks linnas taidutamisega ära. Mingi hetk passisime Kauri maja kõrval oleva pingi peal ja siis läksime tagasi Nele juurde. Jõime kohvi ja sõime röstsaiu sinihallitusjuustuga. Ma ei või. Päris palju on neid asju juba tekkinud, mida ma varem söönud/joonud pole ja tänu Nelele neid sööma/jooma olen hakanud. :D Samamoodi selle hallitusjuustuga. Aga paljalt on see minu jaoks endiselt vastik.
Mingi aeg läksime siis linna tagasi, passisime niisama pargipingil ja jõime siidrit. Kaheksa ajal läksime tal empsi töö juurde, et riided ära vahetada.
Poole üheksa ajal kogunesid kõik tiimikaaslased kaupsi juurde. Meil oli maailma kiireim meeskond kokku pandud, mis Jõgevalt panna annab. :P Ja loomulikult me võitsime ära. Pirks ja Viki olid jube uhked meie üle. Juba mitu-mitu aastat on mingi Alo Lõoke (meie kooli vilistlane) & CO võitnud. Nad olid ise ka suht hämmingus, et mis nüüd siis juhtus.
Pärast jooksu oli nii ülev meeleolu, et pidime kohe Nelega veel siidrit tegema. Osad tiimikaaslased tulid ka meiega. Käisime poest läbi, ostsime joogid ja läksime Olekale. Ajasime juttu ja jõime niisama, kui meile tuli kompaniid. Politsei käis mingi 3 korda seal nillimas, igakord sai Madis jooksu, aga teda nad just kätte saada tahtsidki. Igatahes pakkus see operatsioon, mis neil toimus, meile kõvasti nalja. Nele saadeti ka mingi hetk koju. :D Siis me ootasime, kuni ta kodus ära käib ja tagasi tuleb. Natuke aega veel passisime väljas ja siis viis Tõnn mu koju ära. Sadalas ajasime veel juttu ja klaarisime asju ning kokkuvõttes jõudsin alles poole kolme ajal tuppa.
Pikk öö või jaa?!

Kommentaare ei ole: