esmaspäev, 18. mai 2009

Nädalavahetus Türil

Reedel ärkasin täiesti tavapärasel ajal üles. Panin veel koti ka lõpuni kokku ja trip võis alata(kuskil poole ajal startisime). Kõigepealt sõitsime Põltsamaale, paps ja Helika ostsid sealt sütt ja leiba. Ei läinudki kaua, kui jõudsime ka Türile. Sättisime enda kaubiku, telgid, pannid, lauad, toolid - ühesõnaga kõik vajaliku üles ja hakkasime müüma. Esimene päev oli suht niru. Või no arvestades meie kohta (mis oli kuskilt täiesti ääres) võis isegi ju rahule jääda. :)
Igatahes, kui töö kuskil 7 ajal läbi sai hakkasime jooma. :D Pitty-pitty, I know. Viinaninad... Enda kaitseks võin öelda, et jõin mai taid ka. :D
Mingi hetk olime naistega juba 2,5 viina ära joonud. Olek ei olnud enam normaalne. Siis tulid mignid noored meie juurde, tahtsid süüa. Maria, Andrus, Mirko ja kainekas. Lõpuks tuli välja, et nad tahavad meid hirmsasti kuskile peole viia, kus esines Meie Mees ja nii... Tegime tansulkat. Mingi 1 paiku viidi meid sinna laadaplatsile tagasi (remargiks nii palju, et see pidu oli kuskil mitu kilomeetrit eemal üritustemajas). Läksin kähku autosse magama ära.
Juba poole 7 ajal tuli isa ja ajas mu üles. Päris masendav oli. :D Teine päev oli märksa tegusam. 4+ viiepallisüsteemis.
Mingi aeg käisime jalutasime isegi natuke laadal ringi ja uurisime, mis seal müüakse, ostsime mingeid Sudoku raamatuid, millega sai kaasa Meri ''Hõbevalge'' raamatu. Seda masinajäätist ostsime ja Sandraga. Maailmahea on see ikka. :)
Õhtu möödus rahulikult. Väike mai tai ainult... Öö Sandra, Kärdu ja Eintsuga kaubikus. NIIIII MÕNUS SOE(Eintsul oli radikas kaasa võetud) ja mugav oli seal. Parem, kui autos. Tegime üsna varakult (juba kuskil 10) ajal koikud ära, pugesime magamiskottide sisse ära ja lahendasime veel veidike Sudokusid.
Pühapäeva hommik hakkas kuskil 8 ajal. Ma ei saa, meil on ikka maailmahead toidud. Ja seda ei arva AINULT mina. KUI paljud inimesed tulevad tagasi ja kiidavad, et meil alati parimad söögid. Lahe! :) Viimane päev kestis kuskil kella kolmeni (?), siis hakkasime asju pakkima(ja siidritünni tühjaks jooma :D).
Juba kuueks olime kodus. Käisin saunas ja ei jõudnudki eriti midagi rohkemat teha. Seega läksin juba 10 ajal tuttu ära.
Bye!

Kommentaare ei ole: