esmaspäev, 24. jaanuar 2011

Õppimise asemel...

Nädalavahetusest ei rääkinudki eelmises postituses. Kõik muu oli tavapärane - ei midagi uut.
Eile tulime Tõnniga koos Tallinnasse. Siis olime siin minu juures, õppisime veidike ja olime niisama koos, siis käisime poes, ostsime salatit ja kanapalle ja sõime kõhud täis.
9 ajal pidi Tõnn hakkama ära minema. Algselt pidi ühe sõbra juurde minema, kes oli Hipaaniast Eestisse tulnud, aga kuna see oli linnast päris kaugel väljas, siis jäi hoopis siia samma kõrvalühikasse Raxi juurde, kellel on toas tühi voodi.
Täna hommikul ärkasin 7 läbi üles, sõin oma helbeid ja kordasin veel anatoomiat ja füsioloogiat.
Siis sõitsin bussiga kooli, muljetasin teistega ja kordasin veel. Eksam oli LIHTNE - kõik küsimused olid samad, mis on töödeski olnud. Pluss veel valikvastustega, niiet läbi ei tohiks küll KEEGI kukkuda. Ma pärast ikkagi avastasin, et panin mõne vastusega pange, aga üldiselt oli superb.
Siis lippasin koju, helistasin Tõnnile ja uurisin, mis siis sai. Ta käis nimelt üht mersut vaatamas, mida vahetada, aga see ikka roostetas päris mõnusalt, niiet siis oleks pidanud JÄLLE laskma kogu kerel teha roosteparandus. Kuna ta pidi Pärnusse sõitma, et seal Keimoga raamatukogus homseks eksamiks õppida, siis asus kohe teele, niiet enam ei näinudki. :(
Uurisin netis ringi, käisin poes ja siis hakkasin kokkama. Keetsin endale kartuleid ja tegin põdrakonservist - mille ma kodust kaasa vedasin - hapukoore ja rohelise sibulaga külma kastet ja no see oli superhea.
Pärast seda uurisin veel netis ringi ning magasin tunnikese, et siis puhanuna trenni minna. Buss tuli muidugi sellise hilinemisega, et see on vist viimane kord, kui ma niigi nii "napi" bussiga trenni lähen. Käisin BodyPumpis ja pärast seda kõndisin-jooksin pool tundi lindil, siis võdistasin(lõdvestasin) end mingi aparaadiga, venitasin, saunatasin, pesin ja tulin tulema.
Enne kaheksat olin kodus, sõin ja vaatasin enda saateid.
Praegu peaks homseks kontrolltööks õppima, aga ma ei SUUDA. Pealegi käib veel esmaspäeva õhtune programm kanal kahest.

Bye!

Kommentaare ei ole: