reede, 14. jaanuar 2011

Puhkan pead

Eile jõudsin isegi natuke juba eksamiks ka õppida päeva ajal, kui oli teadustöö alused läbi saanud ja vahepeal koju tulin. :)
Neljaks läksin kooli tagasi, järgnes analüütiline keemia, kus õppisime esimese ja teise rühma katioonide samastamist.
Siis koju, sõin veidike, pakkisin koti kokku ja lippasin bussile, et sõita Rocca al Maresse trenni. Taksopargis maha, kiirelt üle tee ja trolli peale edasi... Olin juba Rocca al Mares päral, kui meenus, et ma ei võtnud ju RAHAKOTTI (ja ka telefoni) kaasa. Esiteks on mul seal spordiklubi kaart sees ja teiseks ID-kaart, mis on minule sõidupileti eest. Niisiis mõtlesin juba kohe teisele trollile tagasi hüpata ja koju tagasi sõita, aga siis otsustasin siiski klubist läbi käia ja öela, et unustasin kaardi maha ja võtan broneeringu maha. Lippasin siis Statoili juurest mööda ja hakkasin üle väikese (rohu)lapi kõndima, kui nägin mingit tüüp, kes ka suhteliselt samma kanti jooksis kantku käes. Siis kuulsin seljataga Statoili tädi midagi hõikamas ja mõistisin, et tüüp varastas just kütet. Igatahes hüppas too oma halli bemmi ja mul ei jäänud muud üle, kui kiirelt numbrimärk välja zoomida, loodetavasti õnnestus ka. Andsin siis kähku tädile autonumbri ja lippasin ise edasi. Ja, oh seda rõõmu, sellest polnudki midagi, et mul kaarti kaasas ei olnud, sain mingi asenduskaardi ja ei jäänudki AquaMixis käimata.
Pärast istusin saunas, mullivannis, pesin, panin riidesse ja lippasin trollile. Kuna mul ju sõidupiletit ei olnud (ega raha ka mitte), siis väga palju ei julgnud sõita(mida rohkem linna poole, sedakõhedamaks tunne läks) ning hüppasin mingi hetk maha, et siis jalgsi edasi minna, sest kogu teed jalgsi minna oleks ikka VÄGA pikk olnud - ~6,5 km.
Lippasin siis mingi 2 km jalgsi koju, aga olgem ausad, paksude püksteta oli ikka PÄRIS külm.
Igatahes vaatasin koju jõudes telerit ja olin niisama netis.

Täna ärkasin poole üheksa paiku üles. Sõin mõned juustusaiad, jõin kohvi, pakkisin asjad, viskasin riided selga ja lippasin bussile, et Virru trenni sõita. Kõigepealt käisin Pilateses ja siis Stepis. :)
Pärast pessu ja koju - sõin ja nüüd olen siiamaani õppinud.
Ilmselt püüan nüüd terve nädalavahetuse maksimaalselt õppimisele kulutada(kui ripsmetehooldus ja trennid välja arvata), niiet tahaks loota, et ma siia seni ei jõua...

Jällekirjutamiseni!

Kommentaare ei ole: