esmaspäev, 12. oktoober 2009

Juba igatsen!

Hommik algas veerand seitsme paiku. Sättisin, panin end riidesse, vaatasin, et õde ennast korda saaks, tegin patsi talle jms. Siis nägin vaeva, et üht kena poissi enda voodist üles saada ja oligi kell juba pool kaheksa saada. Üleüldse jäi see sama poiss linnas korteris veel pärast kogemata magama ja ei jõudnudki tänastesse longutesse.
Igatahes esimene tund oli vene keel, mis möödus täitsa ilusti ja rahulikult, ei pidanud õnneks hullult trükkima ka nagu mõnel päeval kombeks. Inglise keeles oli kõik tavapärane. Ajaloos oli kontrolltöö I MS peale ja ma polnud sündmustega peaaegu absoluutselt tutvunud. Kui siis sellist üldist juttu teadsin, mida ma eile õhtul vihikust magamajäämiseni lugesin. Aga ÕNNEKS polnud eriti küsimusi sõjaliste sündmuste kohta. Üks ainult. Pidi viis punkti nimetama, mis selle käigus juhtus. Seda veel püüdsin välja brainida. Muidu oli üsna lihtne töö. :) Õnneks! Mul oli juba tunne, et peab kuidagi üle laskma seda tundi vist, aga hea, et ma seda ei teinud. Südametunnistus poleks mul pärast lasknud normaalselt edasi olla. Siis käisime vahepeal Vaabla ja Taivoga pirukal. Eesti keel oli tavapärane. Kehalises olime saalis. Tegime kõhtu, selga, pöida ja üldisi harjutusi jalgadele ja kätele. Söögiks oli hapukapsasupp ja kohupiimakreem. Informaatikas tegin oma GIMPi töö valmis ja aitasin natuke Nelel enda oma teha. Kirjanduses kirjutasime Williamsi ja ta ''Klaasist loomaia'' kohta natuke.
Pärast tunde läksime trenni. Mingi kolmveerand tundi istusime vist niisama Nele, Tanni, Seedu ja Eglega riietusruumis ja rääkisime uudiseid ja head klatši. Ootasime, et Pirxil tunnid läbi saaks, et me teda nende ajal ei tüütaks, no. Jooksime ja tegime lõpuks soojenduse ära, kui ta ka kohale tuli. Siis tegime põlvetõsteid 7 otsa. Siis kõhtu-selga, väljaastesamme, keretõsteid ja jooksu peale.
Kolmveerand viiese bussiga tulin koju. Värvisin koidori lõpuni ja olin niisama asjalik. Sõin, otsisin Kädile homsed riided valmis ja tikkisin ta jalanõudekotile ta nime lõpuni. Nüüd vaatan rituaalseid esmaspäeva õhtuseid kanal kahe saateid.
Homseks õppida põhimõtteliselt ei olegi. Niiet pärast saateid saan rõõmsameelselt (loodetavasti raamatut lugeda ja) magama jääda.
Neljapäev võiks ka juba tulla. Tuleks see kena poiss juba tagasi mu juurde. (No, ema ka, kui aus olla.)

Und!

Kommentaare ei ole: