kolmapäev, 14. oktoober 2009

Kädi jälle aasta vanem

Hommik algas enne poolt seitset. Panin riidesse, soovisin õele õnne ja lippasin bussi peale.
Esimesed tunnid olid inglise keeled. Ühes seletas õpetaja, mis reedesesse grammari töösse tuleb ja teises tegime sõnadetöö. Keemias kordasime homseks KT-ks. Vene keeles tegin tolle töö järgi ning vaatasin ka juba ekoolist järgi, et olin nelja saanud. Aga no ega ma väga viiele ei olekski panustada saanud, kui mul alles poole keemia pealt tuli meelde korra need laused üle vaadata. Igatahes järgnes matemaatika, vahepeal söömine, milleks oli borš(mida ma ei söönud) ning viimane tund oli ajalugu. Kirjutasime tavapärast konspekti. Ja tegin huvitava avastuse ka. Nimelt olin ma I MS töösse mingeid järgmise töö (st. vihikus olime edasi võtnud ja ma targalt selle osa selgeks õppinud) asju kirjutanud. Sellegipoolest on mul lootus, et see kattub I MS, seega peaks midagi justkui klappima.
Pärast tunde läksin Selkusse. Käisin sollis, siis ostsin endale juuksevärvi ja õele nänni sünnipäeva puhuks.
Siis lippasin koolimajja tagasi, ootasin natuke aega ja saingi Enekesega kohe ilusti koju ära.
Matsutasime õega igast magusat ja ajasime niisama juttu. Siis ma magasin tunnikese, sõin, ajasin Tõnniga emmessennis juttu ja läksin jooksma. Päris tore ilm, no. Aga ma panin rõõmsameelselt mütsi pähe ja isegi kapuutsi, kindad ka kätte, niiet kõik oli kõige paremas korras. Isegi vihma ei sadanud vist tol momendil. Kui siis tibas, aga see ei olnud segavaks faktoriks.
Algul mõtlesin, et jooksen oma tavapärast ringi, aga kui ma olin hoovist välja jõudnud, pidin tõdema, et väljas on NII kottpime, et kui ma toda täiesti valgustamata ringi jookseks, siis ma suudaks vist kõik poriloigud ja põlluvahed ka läbi käia. Seega lippasin külavahel nii palju, kui võimalik. Kokku kuskil 3 km, aga mul polnudki rohkemaks aega, sest ''Naistevahetus'' hakkas. Enne veel jooksin korraks Jüri poodi ka, isa avastas VIIMASEL SEKUNDIL, et tal pole purgikaasi. Tegi teine seal miskit nii asjalikult. Tuppa naasedes tegin veel(samal ajal telekat vaadates) kõhtu-selga paar ringi ja triikisin üht-teist.
Pärast seda teetasime ja torditasime. Mis siis, et see tort maailmajube oli. Selline mõnusalt magus ja lääge.
Siis käisin pesus, kreemitasin ja kuivatasin juukseid. Pärast seda pühendasin 15 hinnalist minutit õppimisele ja siin ma siis nüüd olen. Mõtlen, et võiks uinuda proovida, kuigi pole kindel, kui hästi see välja kukuks. Näiteks eile vähkresin ja mõlgutasin mõtteid vähemalt pool tundi veel enne uinumist.

Tsau!

Kommentaare ei ole: