reede, 30. oktoober 2009

Värskeid muljeid teatrist :D

Tõnn tuli väiksese hilinemisega eile lõunal koju. Tuli välja, et ta auto oli selleks hetkeks täiesti P-tähega kohas. Niisiis mõtlesime ja Tõnn käis auto kallal paar korda asjatamas. Lõpuks võtsime siiski nõuks proovida sõita selle autoga. :D Mingi 30 km tunnis sõitis. :D Vahepeal ajas kohe siiralt naerma, kui vaatasime, kas saame ikka jalgratturist möödasõitu teha või ei hakka minema.
Igatahes, vapustav retk oli. :D Kolme tunniga jõudsime healjuhu 30 km sõidetud. No muidugi vahepeal Tõnn käis väljas remontimas ka ja ma otsisin usinalt enda asemel teatrisseminejat. Õnneks Mariake oli lõpuks nõus. :) Nice! Aga samas on kahju ka, sest ma nii tahtsin seda vaatama minna. Isegi teose lugesin sellek läbi. Riided olid juba valmis vaadatud ja kaasa võetud, et saaks otse linnast (e. Jõgevalt) minna, ilma, et peaks kodust läbi käima ja näed siis, mis juhtus.
Lõpuks hakkas juba väikest viisi hämarduma, siis ühe tankla juures küsis Tõnn mingilt traktoristilt 22 võtit, et ta saaks ühe toru lahti keerata, tollel vist polnud ja juhatas ta mingi majandi (ma pakun, seda moodi ta vähemalt välja nägi) paranduse juurde. Siis me saime sealt 22 võtit ja toru, mis oleks ulatanud selle auto küljes oleva toruni, mida Tõnn lahti tahtis saada. Mingi tunnike oli Tõnn juba asjatanud, kui lõpuks seest üks mees tuli ja ütles, et 5 km tagasi on üks autoteenindus, et kas me jõuame sinna. Siis Tõnn ütles, et ei tea, proovime ja too heatahtlik mees sõitis meil veel järel, et näha kas me jõuame sinna. 2 km pidi vedama ka (automaat käigukasti :S), sest auto hakkas juba vaikselt ülekuumenema vist. Igatahes jõudsime me sinna pärale, siis tõsteti selle tõstuki peale, seal olid kohe mingid teadjad tüübid, tegid kähku ära selle asja. Mingid tükid olid sumbutile ette tulnud ja ummistasid seda.
Pärast seda oli autol minek parem kui varem ja kõik olid rõõmsameelsed. :D
Kuna selle kolmekümne kilomeetriga, mil kütusekulu oli ca. 20 kanti, oli pool Pärnus tangitust juba otsas ning kuskil Türi kantis pidime veel korra tankima. Pärast seitset jõudsime ilusti koju. Tõnnil oli ems juba söögi ka peaaegu valmis teinud. :D
Käisime veel korra poes ka, sest ma tahtsin hirmsasti shokolaadi. :P
Siis mängisime pool õhtud võidu Freecelli ja Pinballi. :D
12 paiku läksime magama.

Täna ärkasime 11 paiku üles. Sõime, käisime telekaparanduses ja tegime Tõnni auto seest puhtaks. :)
Siiani oleme niisama tühja pannud. Ootan , kui Tiina linna jõuab, siis läheme Nelele kingitust ostma ja talle appi süüa tegema.

Bye!

Kommentaare ei ole: