pühapäev, 25. oktoober 2009

Rebastest inimesed !

Neljapäeval ärkasin natuke varem, kui tavaliselt, et ma jõuaks ikka rebasele riided ära triikida ja endale koti kokku panna. Bussiga läksin kooli. Päris masendav tunne oli. Ma polnud ühekski tunniks õppinud. Eesti keeles ja kirjanduses saime välja vabandada(st. kõigil olid tegemata mingid aforismid). Baidakas ikkagi ju. Ütlesime, et meil rebased kõik aja ära võtnud. Filosoofias panime terve tund tühja, sest õpetajat ei olnud tunnis. :D Tahvlile oli mingi essee pealkiri kirjutatud ainule, mis tuli pärast vaheaega esitada. Enne keemiat tegin selle koduse töö ära. :) Päris tubli, no! Ajaloos pidime arutlust kirjutama. :/ Jumala tore on eelviimasel päeval veel ajusid ragistada. Söögiks oli naturaalne šnitsel, mis nägi pigem välja kui hiigelsuur lihapall. Igatahes ei meenutanud see kuskilt otsast šnitslit. Järgnes ühiskonnaõpetus, mis oli suht lebo. Matas oli töö. Oskasin ja puha!
Pärast tunde läksime Nelega linna. Kalapoes käisime igast iba küsimas, mida saaks kasutada retsil.
Siis käisime poes, ootasime ta ema natuke, aga otsustasime siiski jalgsi ta juurde minna(Jumal tänatud, muidu me oleks seal linnas veel oma kolmveerand tundi tühja oodanud:D). Otsisime mädaõunu puu alt, mõne tomati, märgi lehti jms. Ajasime need prügikottidesse ja asjatasime niisama.
Siis läksime tuppa, jõime kohvi ja õigepea tuli Tõnn mulle järgi.
Viieks pidime kooli juurde minema. Siis sättisime oma ülikonnad ja asjad selga, segasime kokku haisevad pläustid, tegime raja valmis jms. Kuueks läksime linna. Purskkaevu juures oli kohtumine. Tegime neile näod ja panime nad linnale lubadust välja mõtlema. Siis käisime mendijaoskonna ees ''Sinist vilkurit'' laulmas. St. rebased laulsid.
Mingi aeg läksime kooli juurde, siis seoti neil silmad kinni. Piserdati haisva vedelikuga kokku ja niisama veeti neid hanereas koolimaja taha. Siis sõid sprotipasteeti. Ma tean, me oleme heatahlikud. Hea, et ise kassitoitu saime. Roomasid läbi raja ja oligi selle asjaga kõik. Siis võisid sallid ära võtta ja algasid võistlused. Need ka kõik just päris meeldivad polnud, aga ei midagi sellist mis me omal ajal tegema pidime.
Pärast retsi läksime Tõnniga, kes oli vahepel vaatama tulnud, tema juurde. Käisime jooksmas, sõime ja asjatasime niisama.

Reede hommikul ärkasin veerand kaheksa üles. Sättisin korda end ja läksin kooli. Tundides oli päris lebo. Kaks viimast tundi jäid üldse ära, niiet kaheteist aja võisime juba tulema tulla. Taivo viskas mind ja Nelet linna. Ma läksin Tõnni juurde natukeseks, Nele ema juurde netti. Siis mingi aeg jalutasime raamatukokku, ma võtsin uued raamatud ja siis kooli juurde tagasi. Läksime tiiru trenni.
Kolme paiku lõpetasime ära. Läksime Nele juurde, Jannu jalutas ka meiega koos, sest tal oli veel bussini aega. Nele juures sõime, jõime kohvi ja sättisime enam-vähem korda end. Siis nelja paiku lippasime koolimajja. Pidi hakkama ''Vaikus enne tormi''-ilaadne asi. St. arutasime rebastega, mis neile nädala jooksul meeldis/ei meeldinud (õnneks meeldis neile põhimõtteliselt kõik) ning ütlesime rebastele, kes kelle abiturient oli.
Pärast seda läksid rebased garderoobidesse kinni. Tunnikeseks. Me Nele, Katre ja Vaablaga läksime korra linna. Katre tahtis suitsu teha ja no me ei viitsinud keegi seal neid rebaseid külma veega pritsida ja naerda nend üle. Seal oli neid ''õelaid'' niigi palju.
Kuue paiku hakkas siis üritus pihta. Alguses oli üsna normaalne ja naljakas, aga lõpus läksid võistlused kuidagi äärmiselt rõvedaks. Selles suhtes, et isegi direktor kõndis mingi hetk minema, kui hakkasid need kondoomi ja banaani ülesanded pihta.
Pärast üritust käisime korraks Taivoga(kes oli Sadalas seni käinud ja Tiina peale korjanud) linnas, ma tahtsin vaadata, kas Tõnn on kodus, mida ta küll ei olnud. Niisiis käisime korra Nele juures. Siis korjasime Ketu peale ja läksime Maximasse. Ostsime veini ja purgisiidrit. :)
Põltsu jõudes otsisime mingi pool sajandit seda kohta. Üks teadis, et see on Kamaris, teine, et Väike-Kamaris. No lõpuks jõudsime kohale ja kõik jäid terveks. :D
No sõime-jõime ja olime niisama asjalikud. Õnneks tulime juba enne kahteist ära sealt. Mina läksin linnas maha, ülejäänud sõitsid Sadalasse edasi (või no täpsemalt Reastverre), kellegi sünnipäevale.

11 paiku (laupäeva hommikul) läks Tõnn Tartusse emale järgi. Ma jäin magama. St. rohkem küll lugesin raamatut, aga no pole hullu. :D
Siis sõime, ajasime niisama juttu ja tulime koju ära.
Vaatasime telekat, sõime, pikutasime niisama. Siis vaatasime veel mingit filmi ja enne magamaminekut(st. minu magamaminekut, Tõnn luges raamatut poole ööni) hakkasime võileibu sööma ja kakaod jooma.

Täna ärkasime mingi suht varakult üles, kella ma ei tea, sest seda keerati. :D Tõnn ja isa läksid linna midagi asjatama. Ma käisin poes, koristasin, sõin ja pesin nõusid.
Nüüd jõudis Tõnn ka koju tagasi, tegin talle süüa ja olen niisama asjalik.

Ilusat pühapäeva jätku!

Kommentaare ei ole: