esmaspäev, 26. oktoober 2009

Vaheaeg, Pärnu, Tõnn!

Eile olime veel pärast poole ka päris asjalikud. Tegime kotlette ja puha. Ma koorisin sibulaid jms, Tõnn tegi hakkliha, issi ja emme praadisid. Siis ma lugesid vahepeal raamatut ka, aga Tõnn ja Kädi käisid kogu aeg seal plädisemas ja palliga mängimas.
Siis käisime saunas, pärast mida Tõnn alla Kädi voodisse ''Kariibimere piraate'' vaadates tuttu jäi. No ma siis ajasin ta üles ja kupatasin üles magama. Ise lugesin raamatu lõpuni.
Kuskil poole kümne paiku jäin ka magama.
Öösel nelja ajal ärkasin selle peale üles, et pissihäda andis tunda ja maailma kõige tugevam padukas peksis vastu akent ja selle plekki. Püüdsin siis uuesti uinuda, aga und ei tulnud enam. Masendav! :D
Ma siis pakkisin asju, panin riidesse end, tõin alt kuivamast riided ära, tegin kohvi ja võileibu ja sättisin niisama korda ennast. Kõike selleks, et varem kodust minema saaks ja Tõnn ikka üheksaks loengusse jõuaks. Põhimõtteliselt olekski jõudnud, kui selle kiirendusega mingi probleem poleks.
Puhu ristist võtsime veel mingi Tõnni kursaõe ka peale. Pärnusse jõudsime kuskilt 9 läbi 10 minutit. Ühesõnaga nad kumbki ei läinud esimesse inkasse.
Tulime koterisse, siis Tõnn tegi meile teed ja omale omletti. Siis mingi aja lebotasime veel niisama ning peagi läks ta minema. Ma panin uued voodipesud ja keerasin magama ära. Kaheteist paiku ärkasin. Käisin Selverit otsimas. :D Ma teadsin nagu enda arust, kuhu poole see jäi, aga no mingid autoesindused olid ees, niiet minu silm seda ei haaranud. Niisiis küsisin ühelt onklilt, kes oli küll venelane, aga saime räägitud.
Käisin ostsin endale kõneaega ja käisin apteegis. Rukkiburgsi ostsin ka. :P
Tagasitulles olen nüüd raamatut lugenud, Tõnniga jutustanud(tal mingi arvutitega loeng) ja niisama netis ringi vaadanud.

Bye!

Kommentaare ei ole: