teisipäev, 1. jaanuar 2013

Head uut aastat!

Niisiis võtsin end kokku ja mõtlesin, et lisan natuke pilte ka, sest nii hea on hiljem vaadata. :)
Kõigepealt tegime jõulude paiku Kädi ja ta sõbrantsiga piparkooke. Ja üldse möödusid jõulude eelsed palju-palju kokates, koristades ja muidu asjalik olles. Millalgi käisime Tõnniga Tartus ka, et jõulukinke osta, kinos käia ja muidu lahedad olla. 
 Jõulud ise mõnusalt nagu ma ka eelnevalt põgusalt juba mainisin. Külas käisid vanaema, Siim ja Liisa. Käisime saunas, sõime lõhkemiseni, jõime glögi ja mängisime Eestit. Nii mõnus õhtu!
 Pärast jõule möödus kiiresti. Endiselt palju-palju süües ja niisama puhates. Trenni pole pärast Tallinna spordiklubi KORDAGI teinud. Aga no õnneks on nüüd uus aasta ja saab erinevaid lubadusi teha(nagu siis nt rohkem trenni teha), millest püüda kinni pidada. Esimene päev küll praegu pole veel selles osas nii hästi läinud, sest me oleme siiamaani Tõnniga põhimõtteliselt voodis lebotanud, aga homme on ka päev. :D
Reede õhtul käisime veel Sordis Kauri sõpa juures pokkerit mängimas ja no no luck at all. :D Meie mõlema mäng Tõnniga jäi üpris lühikeseks ja uuesti sisse ostma ka ei hakanud.
Laupäeval läksime Lõuna-Eestisse siis puhkama.
Olime juba AMMU Tõnniga kokku leppinud, et lähme millalgi (kui mu nõme lõputöö läbi saab) spaasse mõnulema. Otsisime ja kaalusime erinevaid variante ja peale jäi Kubija.


 Minu meelest oli tegu väga mõnusa kohaga. Söögid oli head, saunad, veesilmad ja protseduurid olid mõnusad, personal oli väga viisakas ja kena. Kõigega võis rahule jääda. Toa kujundus võibolla tahaks uuendust, aga muus osas ei oska millegi kallal nokkida. :)





Pärast spaatamist tuligi nüüd aastavahetus, mille me esialgu veetsime minu juures - kõvasti süües ja aastavahetuse erinevaid programme jälgides. Enne keskööd tulime Jõksu, et siinset ilutulestikku jälgida.
 Pärast seda tulime kiiresti tuppa ära, sest väljas sadas mingisugust lörtsi ja seal ringi liikumine oleks lõppenud väga ligedalt. Šampanjatasime, vaatasime telerit ja lõpuks oli kell juba väga öö ning läksime magama ära. :)

Kommentaare ei ole: