neljapäev, 24. jaanuar 2013

Lubatud sai!

Siin on pilt tõestamaks oma juttu:
 Täna ärkasime samal ajal üles. Sättisime valmis end, tegime kiire hommikueine ja lippasime järjekordselt metroole. Kuna ma saime eile norra-praktikandilt teada, et siin MUPOt kui sellist ei ole, siis otsustasime, et võime kuni oma enda aadressi saamiseni jänest ka sõita. Oh, ja see oli so easy. Kes see ikka tahaks mitu-kümmend eurot kuupilti eest maksta, eks.
Igatahes easy oli asi täpselt sinnamaani, kui ma pärast koju tagasi tulles rõõmsas tujus trepist üles tulime ja nägime, et TERVE fuajee oli lihtalt mingeid mundrimehi täis ja MITTE kuskile ei olnud võimalik minna. Aga no me mõtlesime, et mis seal siis ikka. Ütlemegi nii nagu asi oli, et meil mingi pilet on, aga me ei tea, kas sellega saab veel sõita (kuigi ma olime suht kindlad, et see oli 24 h oma) ja meile kuukaarti veel ei müüdud, sest me elame alles hostelis. :D
Igatahes onklid olid jube sõbralikud ja ütlesid, et teevad turistidele notificationi kõigest... seega ei juhtunud midagi. :D Trahv oleks 120 euri olnud, nii et great success!
Aga suurest hirmust pläkerdasime oma tudengi paberid ära ja kirjutasime nendele hosteli aadressi peale, et LÕPUKS ometi kuukaart saada, mis maksis KAKSKÜMMEND SEITSE EURI ja hakkab kehtima ALLES veebruarist, nii et eks siis näha ole, kuidas sinnani hakkama saab. Ilmselt peab ühe-otsa omi ostma. Selle saamiseks pidime ka pool linna läbi käima, sest sinna oli vaja koopiat dokumendist, aga nende enda koopiamasin oli rikkis, eemal ajalehekioski oma oli samuti rikkis, nii et me suht lippasime mööda linna ringi, et seda kuskilt saada. Lõpuks metroojaama alt korruselt para-farmacy(ehk siis mingi 2-in-1 meigi ja käsimüügiravimite putka)-st saime.

Haiglas läks täna normaalselt. Ainult see uimerdamine... Lihtsalt niii tüütu. Päev läbi põhimõtteliselt uimerda. :D
Täna vaatasin, kuidas tilgutitele lisatatavaid aineid juurde pandi, aga see toimus kõik ülisteriilses ruumis, kuhu teised ligi ei saanud, nii et ma vaatasin kogu toimuvat läbi klaasi vähem steriilselt ruumist, kus siis töötas mingi teine tüüp ja andis läbi mingi imeliku avause neid vajaminevaid aineid farmatseudi-tädidele.
Ülejäänud aja passisin niisama ja pakkisin pulbreid. Sõime täna lõunat ühes sööklas, kus kogu komplekta - supp, praad (valikuvõimalusega), salat ja magustoit(puuvili/puuviljasalat/koogilõik/vms) maksis 4,10. Me sõime riisi ja kala praeks ja magustoiduks puuviljasalatit, nii et sai üle pika aja vist natukenegi tervislikumalt söödud. :D
Poes käisime ka vahepeal. Ostsime materjale, millest endale mingi pasta-söök homseks tööle kaasa kokku teha ja sangriat. Omnomnomnom...
Nüüd oleme JÄLLE õhtu otsa niisama istunud, veintsi joonid ja lebotanud. Peaks jooksma ka millalgi minema, aga võta näpust, kuidagi ei jõua sinna.
Hommikul saan tund aega kauem lebotada, sest pean alles kümneks minema erinevalt teistest. :) Kui ma samal ajal üles ärkan, kui teised ja enam magama ei jää, siis lähen küll jooksma. I promise!

Head und!

Kommentaare ei ole: