neljapäev, 7. veebruar 2008

Neljapäev, 7. veebruar

Oli liiatigi tegus päev... :DHommikul tegin taas enda tavalisi toiminguid. Kooli läksin enda toreda naabritädiga , kes on juhuse tahtel minu saksa õps (ma tean , kõik kadestavad mind nüüd...eriti minu klassi omad ;) NOOT ). Kusjuures minul pole tema vastu vähimatki vimma . :)
Esimene tund oli vene keel , kodus õppisin isegi jutustama Lõuna-Eesti kohta(a) , aga ta ei küsinud seda , lugema küsis hoopis , mida ma polnud isegi mitte vaadanud . :D Suht jube ... Teine tund oli keka ja ma ei mäleta mis me tegime seal... Arvatavasti tavalisi harjutusi jne . Kolmas oli saksa , kus ma pidin mingi ülesande järgi tegema , mida ma üks töö ei jõudnud ära lõpetada . Siis hakkas eesti keel , tühja suht . :D Õssist pidime otsima seal miskit. Ma ei viitsinud , tegin peast :D Siis oli kultuurilugu , võtsime mingi uue teema Judaismi kohta . Pärast seda oli söömine... Täna oli KOHUTAV söök :D MAKSAKASTE , nagu mismõttes ?? Loogiline ju on , et enamus noori inimesi ei söö maksa , mille pärast nad seda tegema siis peavad ? Igatahes ma sõin ainult salatit . 6. tund oli mata , kus me saime hella peapesu... Sest meie tööd läksid nii metsa , kui veel minna andis . Isegi direktor käis noomimas meid :// Õpetaja oli ka väga kuri ja võiks öelda , et pettunud . 7. tund , muusika , seal ka õpetaja rääkis 30 minutit meile enda-sisse-vaatamise juttu. Ei , äge.
Pärast tunde hakkas kohe laulmine. Siis jooksin kähku-kähku teise majja trenni , kuhu ma olin juba ca. 20 minutit hilinenud . Pärast seda hakkas kohe muusikakool , niiet jah . Seda mainiks ka , et mu üks numps tarkpoiss(nime igaks juhuks ei maini , muidu ta arvab , et see nagu mõnitamiseks siin) pani trennist tulles kärna , vms :D Tal olid heledad teksad paksu poriga koos ja ta pidi läbi linna koju minema . Muusikakoolis ei hakanud me Tiinaga orkestrisse minema(homme ikkagi mata uus töö ju ;) ) ja saime tips varem koju . Terve tee lugesin raamatut(nagu väike friik , aga mai saa , see on nii huvitav) . :D
Kodus vaatasin netis veidi ringi , harjutasin pilli homseks tunniks ;) , käisin Rickuga jalutamas ja õppisin matat... inka mingi jutu tegin ka ära . :D Nüüd ongi kell juba suht palju . Lähengi käin käbe pesus ära ja poen põhku , loen veel veidi raamatut ka kui und pole tulnud ..
Tsau , und! :*

Kommentaare ei ole: