neljapäev, 14. veebruar 2008

Valentinipäev


14 veebruar , see mõttetu kommertspüha. Tegelikult mul polegi selle vastu otseselt midagi , kuid midagi NII ERILIST see ka minus ei tekita .

Hommik algas ikka nagu tavaliselt peale selle , et mu pea valutas . :))

Kool oli nii ära kaunistatud . :D Süda-südame otsas kinni . Ei , tore :) Mingi kõik soovisid ja värki , noh , ma viisakas poiss soovisin ikka vastu ka ja nii . Kaarte ma teha ei viitsinud , sorri , see ei tähenda , et ma teid/neid enda sõpradeks ei peaks ;)

Esimene oli vene keel , klassis oli midagi viga , radikatega , või mai kujuta ette , nagu hundilaut . Ma panin igatahes oma mantli peale . Muidu meil Tiinaga vedas, õps ei küsinud meid vastama :D , peaaegu terve ülejäänud klass pidi seal hoolega lugema/jutustama ja värki . mwhahaa :D Järgnes kehaline , tegime süstikjooksu , klotsidega seal möllasime , mul oli ikka kõige parem aeg , nooo , spordipoiss ikkagi :D Siis olli mingi eta , tegime töö . Täna oli sööklas mingi uus värk , et laudadel polnud enam taldrikutesse söök valmis tõstetud , laudadel oli nagu kartulikauss ja kastmekauss ja kalapulgataldrik ja ise seal majandasid . Nii harjumatu , kõik olid vähe uhked ka sellise korralduse üle . :D Minul küll hea meel pole , hiljem saab ju sööma nii :D Pärast söömist oli mata ja siis muusika , kus me laulsime meie kooli vilistlase Alo Mattiiseni viite ärkamisaegset laulu ;) ja siis mingit lepatriinu laulu ka , mis oli nagu *köhh*kohutav :D . Kaheksandat tundi tavaliselt pole , aga täna tegime Mattiiseni muusikapäevade tunni ette , millest ma mudugi ära läksin...muusikakooli ;) Olin erialas ära , siis hakkas 'meil' ansambel , ja üllatus-üllatus :D Tiinat ja Krissut polnudki , noh me siis mängisime õpsiga kahekesi , kõvv. Ja noooo meil pidi täna n-ö. hästi tähtis orkestriproov olema (kuna meil tuleval kolmap. esinemine) siis oli nagu eriti vajalik , et kõik kohal oleks seal . Orkester oli muidugi mingi tund aega edasi lükatud , sest Eesti Konsert käis esinemas , ma siis mõtlesin ka , et lähen vaatan . Ma olin ainuke enda vanustest , nii jube :// Tegelikult oli HEA konsert , aga ma nagu enamus sellest ajast võitlesin seal unega . Lõpuks oli see orkester(meeletu rahvas oli , oma viis inimest (Y)) nii palju edasi lükatud , et ma sain seal vaevu 10 minutit olla , millest pool oli lahtimängimist ja pool olid loo alguspausid :D Ühesõnaga paar tubli takti sain ikka kaasa ka mängida , siis lippasin bussile. Vähemalt oli Kaups ka bussis ja ma sain temaga juttu rääkida .

Koju jõudsin siis oli ema veel tööl , isa oli ka kuskil ära , õde oli toas , vaatas oma multikaid . :P Sõin , vahtisin neti ja kuulasin muusikat . Siis tuli isa koju tõi südamekujulise tordi ja lilli :)) Tore , keegigi perest nii usinalt selle päeva puhul ametis . :D Lõpuks jõudis emps ka koju , sõime torti ja jõime teed ;) . Siis vaatasin Meie kangelast , käisin pesus , tegin TERVE mata ül. ära ja keemia konspekti ka natuke ...

Hetkel jälgin kella ja mõtlen paaniliselt , et ma vist ei saa homme(e. siis juba täna) üles :D

Ühesõnaga , tuttu ära :)) Tsau :**

Kommentaare ei ole: