reede, 15. veebruar 2008

Reede, 15. veebruar


Huh , täna ei juhtunudki midagi erilist . :D
Hommikul ärkasin pool 7 üles, jäin magama uuesti :D Ärkasin 7 läbi 5 minti üles, SUHT kiireks läks... aga see selleks.
Koolis oli ka selline keskmine päev. Keemias panin suht tühja. Matas , seal panin tarka veits . :D Kunstis vastasime mingitele küsimustele ja nii . Kirjanduses lugesime Dekameroni novelle ja kuulasime mingit asja , aga ma tõesti ei mäleta , mis see oli :D Taaveti kujust rääkis äkki midagi ? Las ta jääda... Taivo-kukk , lõhkus mu ühe sõrmuse ka ära :D Ajaloos kirjutasime konspekti...nagu ikka ja viimane oli inka . Täna õhtul on/oli meil koolis sõbrapäevaball ka ja värki , aga ma ometi ei läinud sinna :D Siis kuna Helku tuli Soomest tagasi , tuli ta pärast tunde kooli korraks . Nii tore oli näha teda üle pika aja :))
Siis läksin tegin trenni varem ära , sest enam mul reedeti muusikakooli pole, seega jah... mai viitsi tund aega tühja panna . Treener saatis jõusaali ... Nele kah , krt . :D Arvas , et Helkuga linna oleks palju toredam minna , kui trenni tulla (okeiokei , tglt tal pold vist riideid kaasa). Algul olid seal suured poisid ka , a need läksin õigepea minema . :D Suht kurnav trenn oli muidu , kõiki trenasööre tegin 3 x 20 + 500 hüppenööri hüpet , 3 x 20 kükist püsti hüpet, 3 x minut hantlitega neid nn. jooksuliigutusi ja 3 x 20 neid matipeal asju :D Siis Tiina käis inkat tegemas ja otsustas , et ootab mu ära nii kaua , kui ma pesen ja riideid vahetan ...et lähme koos linna . Helku ja Nele tulid vastu meile , läksime Reljo juurde...passisime seal veidi aega, siis läksime välja , ajasime niisama asju seal :D Siis vahtisime kaupsis veel veits aega ja läksime Tiinaga bussile .
Niivõrd veerand 4 olin kodus juba :) (Üle pika aja nii varakult). Vahtisin netis natuke , sõin mingit head liha , mis iss just teinud oli . :D Mingi poole 5 ajal läksin magama . Üles ärkasin siis istusin niisama netis ja kuulasin muusikat , sõin ka :D 8 ajal läksime Mariaga veitsaks välja . Nii külm oli , et ~tund aega olime ainult . Siis vaatasin Eesti vs. Jõekaldat ja nüüd istun siin suht tühja ja kuulan EHHi :))
Ma siis lõpetan , tsau NELE :D (sest tõenäoliselt on tema ainuke , kes mu blogi loeb :D)

2 kommentaari:

Katre ütles ...

ei ole Neljuuša ainuke, mina olen ka:D

Liis ütles ...

Aww , okei :D