esmaspäev, 5. mai 2008

E - V mai

Hommikul ärkasin pärast kuut natuke. Istusin netis, lugesin uudiseid, käisin pesus ja panin riide ning kotid kokku. Bussiga läksin kooli..
Esimesed tunnid olid inkad, mille vahel me ka puhvetit külastasime. Kolmas tund oli saksa-tühja endiselt... Järgnesid 2 kirjandust. Meil uus õpetaja, sest meie enda õpetaja läks opile vms. Ei, suht huvitav igatahes... Hakkas söömine. Plohv, moskva sai(mis on muidugi totaalselt lemmar:):) NOT), piim ja kuskilt sai vist õuna või pirni ka, aga ma ei tea, miks ma ei võtnud. :D Kuues tund oli arvuti. Tegime töö ära Nelega ja läksime Selkusse, ostsime süüa. Läksime tagasi kooli, hakkas muusika ja siis ajalugu.
Pärast tunde läksin jõusaali. laura ja Joonas olid seal. Algul ajasin niisama juttu ja venitasin rohkem. Siis otsustasin välja minna, sest nii ma olekski sinna jahvatama jäänud. Väljas jooksin 5 x 60m ja siis 2 x 150m. kogu jõust. Suht mõnna jah. :D Siis tulin koolimajja tagasi, venitasin veel jõusaalis ja surusin Timoga kätt. :)
Siis läksin pessu ja riideid vahetama... Jalutasin Grossi, võtsin ühe vee ja läksin bussijaama. Enne bussijaama jõudsin Joonasele ka järgi, kes oli mulle isegi helistanud, et me koos bussijaama läheks, aga no mul oli telefon hääletu peal. Juhtub...
Enivei, bussis oli jälle kuidagi kitsas, noo. :/ Pärast viit jõudsin koju. Istusin netis ja istutasime empsiga kasvuhoonde mõned taimed ära. :) Siis tulin tuppa tagasi , sõin ja vaatasin kanal , kuni praeguseni...
Hetkel kõnelen Martiniga ja kuulan Young Jeezy - Go Getta-t .
Peakski magama ära minema. Baiiih...

Kommentaare ei ole: