neljapäev, 29. mai 2008

Vahepeal :D

Hei, pole jälle viitsimist kirjutada olnud. Tegemist ka nii palju olnud. Ühesõnaga esmaspäeval olid meistrivõistlused, kauguhüppes sain teise koha. Masendav... Küll teinekord paremini läheb. 100 m. jooksus sain ka finaali, aga ma ei viitsinud minna sinna, tõenäoliselt poleks medalikohta saanud, seega läksin hoopis bussile.
Teisipäeval jätkusid meistrikad. Seal sain 400 m. jooksus samuti teise koha. Pole hullu. :D Siis tulin koju ja olin äge, nagu ikka... :D
Kolmapäeval käisime paraleelidega Tallinnas, KUMUs. Suht huvitav oli, aega oleks võinud rohkem olla, suht läbijooksmine, kui nii võtta. Siis läksime Tiina ja Nelega Mäkki. Pärast seda läksime bussi juurde tagasi, Joonas ka liitus meiega. Enivei... Lõpuks jõudsime tagasi kooli juurde. Marjo kutsus isa järele, sest kell oli natuke enne kuut ja meil pidi ansambliproov kell 6 hakkama. Käisin seal ära ja panin kodus tühja.
Täna läksin Kaupsiga kooli. Esimene tund oli vene keel, kus ma sain veel oma tarkusi näidata. :D Teine tund oli keka, kus me tund aega lebotasime väljas kõrgushüppematil. Kolmas oli kirjandus, Baida tund, st. oli pigem klassijuhataja tund. Neljas tund oli saksa, mis enamustel oli vaba. Pärast seda võisime aulas liblikapüüdjate etendust vaadata. :) Siis hakkas söömine, külmkoore kaste oli täna. Mata ja muusika jäid ära, mis tähendas, et me Tiinaga lippasime ühesele bussile.
Koju jõudes lugesin väljas raamatut ja kuulasin muusikat. Siis läksime Joonasega ratastega sõitma ja koju tagasi jõudes niitsin aiast muru ära. Suht sisukad päevad no. ;)
Igatahes, ma nüüd lõpetan... Tsau!

Kommentaare ei ole: