neljapäev, 8. mai 2008

Neljapäev - kaheksas mai.

Pole mitu päeva kirjutanud...pole viitsinud, igapäev on nii rutiine mõttetus olnud.
Teisip. oli mõttetu... kool, trenn, muusikakool, kodu, söömine, magamine.
Kolmap. oli peaaegu sama. Ainult, et teatriõpetuse tunnis mängisime kõige ägedamat mängu üldse... nii, et üks istub näoga kogu klassi poole. Klassikaaslased hakkavad küsimusi küsima ja toolil istuja tohib ainult ''Jah'' vastata ja peab oskama põhjendada... Appi, see läks nii haigeks kätte. A la ''Kas see on tõsi, et sa jooksed vasikatega võidu?'' jms.
Trennis oli ka nii mõnus, hüppasime kaugust... Õpetaja oli nii vaimustuses minu hüppetehnikast. Lubas mind järgmine aasta(st. siis pole enam muusikakooli, ega midagi muud segavat) nii välja treenida, et jube.
Ülejäänud oli kõik sama ikka...
Täna ärkasin hommikul üles, toppisin riide, panin kotid kokku, tegin korda... Läksin poole ajal Kaupsiga linna. Siis olid minid mõttetud tunnid. Venekeel, kehaline, mata, aulas mingi konsert, kultuurilugu, söömine, jälle mata ja muusika... Suht huvitav.
Pärast tunde panime Tiinaga linnas tühja.
15:45 hakkas eriala tund. Õpetaja otsustas mind homme esinema panna emadepäeva konserdil, suht mõnus. :D Siis hakkas ansambel ja orkester.
Pool kaheksa jõudsin koju. Käisin poes, ostsin sibula-juustu leivakesi 3 pakki. :D Tulin koju, sõin salatit ja plohvi ning oma leivakesi.
Nüüd hakkan ''Naabrist paremat'' vaatama.
Tõenäoliselt , kui ma olen selle ära vaadanud otsin Venemaa kohta mingeid huvitavad fakte jms. Homme vaja plakat ära teha...
Aga nüüd ma lõpetan. Tsau ja head õhtut!

Kommentaare ei ole: