pühapäev, 11. mai 2008

Laupäev - 10. mai

Hommikul ärkasin selle peale üles, et suur koer haukus köögis ja tahtis paaniliselt välja saada. Kuna mul polnud kedagi kodus(ema oli tööl ja isa linnas, vms), peale mu õe, kes ka loomulikult magas, ei jäänud mul muud üle, kui püsti tõusta ja koer välja lasta. Magama ma enam loomulikult ei jäänud. Lugesin raamatut ja pikutasin niisama.
Siis käisin pesus, kreemitasin-föönitasin ja läksin poodi. Ostsin endale uue juukselaki, banaane, kiivisid ja jogurtit ning emale emadepäevaks hästi suure tassi(hommikukohvi tass, mis tal olemas oli varasemalt, aga katki oli läinud), mida ta juba tükk aega otsinud oli.
Sõin ja läksime emaga välja kartulit maha panema. Pool tunnikest panime, siis kastsin taimed ära ja tulin tuppa edasi lebotama. Kuni õhtuni vahtisin netis ringi. Uurisin foorumites jms. Kella poole kaheksa ajal hakkasin ''Unelmate pulma'' jälgima ja selle lõppedes läksime Mariaga lilleraksu. Oma aiast ikka emale lilli ei võtaks. Ei, jumala meeldiv oli. :D
Tegelikult peaks magama ära minema. Hommikul on plaanis seni kuni ema hommikust tiiru tööle läheb tegema laud katta jms. :))
Enivei, tsau ja head ööd!

Kommentaare ei ole: