neljapäev, 5. märts 2009

Nädala selgroog murtud!

Täna oli päris raske üles ärgata. :S Kolmveerand seitsmeks suutsin end siiski lõpuks voodist välja vedada.
Kooli läksin Kaupsiga. Esimesed tunnid olid eesti keel ja kirjandus, kus, ütleme ausalt, tarkust nüüd küll juurde ei saanud. Kolmas oli keemia...KT oli. Hahaa, ma enda arvates olin täiega pro. Aga no viite raudselt ei saa. Pärast seda oli geograafia, kus täitsime töövihikust mingit tabelit. Viienda tunni ajal oli meil konsert. Mingi viiuldaja käis rääkimas ja mängimas. Senisest kõige vähemhuvitavam. Kuigi halba pole midagi öelda. :) Sudokut lahendasin enamjaolt. See mees jokutas nii kaua, et söögivahetund oli juba 10 minti peal, kui Oja Maret saali tuli ja palus ära lõpetada. Kõik olid juba närvilised ja sibelesid, et millal sööma saada. Nele ja Marlyn lasid vapsee poole pealt sööma juba. Nälg, noh! :D No ei imesta ka, seljanka oli täna ju. (Y)
Pärast söömist oli mata veel ja siis seitsmenda tunni ajal oli aulas humanitaaridest abiturientide lõpunäidendit. Esimene meeldis kõige rohkem. Kuigi ega nüüd teistel ka midagi kardinaalselt häirivat polnud.
Selle lõppedes passisime veel koolimajas veidi aega, rääkisime juttu ja siis läksime Tiinaga linna. Käisime poes ja istusime mussas natuke aega. Rääkisime niisama juttu, no.
Kuskil nelja paiku tuli Tõnn koolist, sain temaga kokku. Käisime apteegis, poes ja läksime tema juurde. Mingi 15 mintutit sain seal olla, siis lippasin kähku bussile.
Koju jõudes hakkasin kohe õppima. Tegin inglise keele jutu eestikeelse variandi ja eesti keele töövihiku ära. Siis sõin vahepeal ning jäin magama.
Kaheksa paiku tulin üles, lugesin ajalugu natuke, tõlkisin jutu ümber ja lahendasin paar sudokut.
Nüüd lähen KÄHKU-KÄHKU voodisse ära, sest minu kurvastuseks pean ma homme bussiga minema. Ebameeldiv !
Headööd!

Kommentaare ei ole: