neljapäev, 19. märts 2009

Oh my God!

Pool vaheaega on juba läbi. Kadunud eikuskile. Teine pool läheb sama kärmelt. Ma ei suuda...äärmiselt muserdav.
Kuskil 10 ajal ärkasin üles. Jõin kohvi, sõin salatit ja kotletti ning jutustasin niisama mampsiga.
Mingi aeg panin arvuti käima ja avastasin, et geeniusest Tõnn oli Tartusse läinud. Ilma, et ta mulle maininud oleks, ometi ta ju teadis, et ma tahan ka Tartusse saada. :D
Okei, vahtisin siis telekat ja uurisin niisama netis ringi.
Kolmveerand kahe paiku läksin linna, sain Tõnniga kokku. Siis läksime tema juurde. Ma mossitasin terve kolmveerand tundi. :D Eeemn... enne kolme läksime kesklinna, kust ma õppesõidule läksin. Täna oli esimene linnasõit. See on ikka hullult lahe, ma ei või. Täiega tahaks lube juba!
Pärast sõitu käisin poes ja läksin Ukusse. Poole viie ajal saime klassiruumi, aga pidime ootama med.koolituse läbiviijat, kes ligi veerand tundi hilines.
Pool ajast mul oli megauni, magasin seal põhimõtteliselt. Enne kaheksat tegime veel migni kokkuvõtva testi, kus mul polnud mitte ühtegi viga ja kaheksaks saime lahti sealt.
Tõnn tuli järele mulle, käisime Paes ja tulime Sadalasse ära. Siis passisime autos ja kuulasime niisama mysõkut. Mingi aeg käisime korra siin, ma tahtsin tualetti. :P Siis käisime kuskil Reastvere pool sõitmas ka. St. ma sõitsin, no. ^^
Enne keskööd jõudsin ikka koju, sõin ja rääkisin veel Tõnniga veits. Nüüd lähen käin siva pesus ära ja lähen magama.
Tsau, headööd!

Kommentaare ei ole: