teisipäev, 25. märts 2008

Esmaspäev. 24.03.08

Hommik algas kell kolmveerand seitse. Käisin pesus, panin riide ja toppisin koti kokku. Täna sõitsime varem välja, sest Kirsi pidi pooleks juba koolis olema.
Esimene tund oli inka, kus meil oli asendusõpetaja, mingi noor, 4 aastat tagasi meie kooli lõpetanud õpilane. Täielik töökus oli. Tavaliselt ma ei ole kunagi nii põhjalikult kaasa teinud. Üksnes see pärisõpetaja ajab mind juba marru. Teine tund oli ka inka. :)) Kolmas oli saksa keel, kus ma istusin vist suht terve tund niisama. Pärast seda oli kirjandus ja mata. Järgnes söömine, piimasupp, lihapirukas ja banaan oli. Kuues oli arvuti, kus ma ei teinud mitte midagi kaasa. Teised tegid mingit tunnikontrolli vms. Viimased tunnid olid muusika ja ajalugu , kus oli ka totaalselt lebo. Pärast tunde hakkas koor, kus täna andis Laine Jänes tundi. :))
Poole viie ajal tulin ära sealt, muusikakooli ei viitsinud minna. :/ Tulin koju ära. Sõin ja vahtisin netis. Oleks pidanud pilli ohtralt harjutama, aga läksime Marjoga hoopis ujuma. Nii mõnus, mis siis, et varvas poole ajast ÜLIKRAMPIS oli. Pärast ujumist ostsin baarist endale friikaid ja tulime koju. :D Kodus sõin frikadellisuppi ja vaatasin Meeleheitel koduperenaiste lõppu.
Nüüd istun niisama siin, räägin Martiniga juttu. Peaks magama ka ära sättima, kuna homme on teisipäev...bussiga kooli.
Tsau , head und ! :*

Kommentaare ei ole: