esmaspäev, 3. märts 2008

Esmaspäev. IV märts.

Hommikul ärkasin üles ilma suuremate raskusteta, kuigi eile sain alles enne üht magama. Tegin korda end, pakkisin asjad kokku ja tegin teisi tarku toiminguid. Enne poolt 10 minti sõitsime välja. Kirsiga sõime pirukaid autos ja värki...nooo, bosside asi :D. Viisime ilusti pirukad Kastani ja Keskuse poodi ära ja läksime kooli. Esimesed kaks tundi olid inkad. Liiatigi vastumeelne tund minu jaoks. Siis käisin puhvetis :D Kolmas oli saksa keel (Uhuu , ma sain perioodi 5 ;)) . Järgnes kirjandus, (enne mida ma pikalt kaalutlesin , kas ma üldse lähen sinna tundi :D) kus me ei teinudki raamatutöö. Siis käisin jälle puhvetis no. :D Näljane ju siiski. Ja kuna meil koolis on hetkel muusikanädal, siis iga päev on mingi konsert koolis. Viienda tunni ajal saimegi nautida perekond Kirss'i rütmishowd. Nad on nagu niiii ägedad. Tavaliselt mõni konsert on..siis kõik näevad suurt vaeva reipana olemisega, aga täna olid kõik nii asjalikud. Ei , väga äge oli . :) Siis oli vahepeal söömine. Mingi supp ja puding oli. Kuuenda tunni ajal saime nautida Johansonide perekonna konserti, mis ütleme AUSALT oli selle teise kõrval väga mõttetu. Isegi ma pool-magasin. Täiesti, kerge nokkimine käis koguaeg (teisel ka st.:D). Iseenesest musikaalsed jms. Lihtsalt hetkel olid rohkem unelauluks. Siis tulnuks muusika , aga õpetaja lubas ajaloo teha(võttis konserte , kui tunni arvelt). Saime tund aega varem lahti. Tegime filmi jaoks lõputseeni veel ära(sest nad reedel ei teinud , kuigi pidid). Oh, ma ikka loodan, et sellest saab asja...
Siis istusin Katiga koolis mingi pool tundi ja läksime linna. Käisin muusikakoolis korra , viisin koti ära . :D Siis läksime Tiinaga panka ja vahtisime niisama ringi veidi. Pool 5 hakkas muusikalugu , kus me terve tund Eesti esimest balleti - Tubina "Kratt"i vaatasime. Ma magasin põhimõtteliselt. Hääh, siis hakkas solf , tegime seal mõttetusi , nagu ikka :)) Kuuesega tulin koju.
Kõigepealt sõin , isa oli mingit riisi, kastet , kanakoiba ja salatit teinud. Siis vahtisin netis. Sõin mingi pool karpi kiivisid ära :D Vahtisin Võsareporterit ja Koduperenaisi . Siis sõin jälle . :D Mingit torti no . :D Siis passisin netis ja tegin uue maniküüri.
Nüüd siin panen tühja ja mõtlen , et peaks ruttu magama ära minema.
Baiiiiihh :*

Kommentaare ei ole: