neljapäev, 6. märts 2008

Kolmapäev.

Nii ma nüüd kirjutan siia kiirkorras midagi. :D Kõik oli selline tavaline . Saksa õpsiga läksin kooli . Siis olid mingid tunnid. Käisin jälle sada korda puhvetis :D. Mingi tunni ajal ei viitsinud Nelega tundi minna , läksime linna. Pärast viiendat oli söömine...saime frikadellisuppi ja ühte seda rõvedat kakaokisselli vm. mida meil lauas küll keegi ei söönud. Okei siis hakkasid konsertid jälle. Esimene oli mingi ''Tatjana kiri Oneginile'' põhjal tehtud konsert. Et see tädi laulis seal koguaeg ja vahepeal jutustas . Aga see oli nii mõttetu , sest laulud olid venekeelsed. Hea , et ma aru sain siis vähemalt . nanaa . :D Okei , magasin seal põhimõtteliselt . Teine oli käsikellade konsert , mis on iseenesest hullult äge . Seal ma suutsin päris ärkvel püsida . Naerda sain ka päris palju:D Nimelt kustus ta lavale , kellegi end aitama , siis üks 11-dik läks . Ta oli nagu peata kana seal laval , appi . Ülihea. Ja päris lõpus kutsus ta 6 julget , kellel pistis igale ühele ühe kella kätte ja käskis siis mängida , kui ta tolle õlga puudutab . Oii , see oli ÜSNA naljakas ikka . :D Käsikelli üksi mängides on ka huvitav , aga kui orkester mängib , siis see on juba vaatemänguline ja mõnus . Huuuch! :)
Siis lõppes koolipäev ära , läksime Nele juurde...SÖÖMA loomulikult . :D Mai tea , Nele on ikka supernaljakas või nii. :D 15 minutit enne minu muusikakooli tundi hakkasime linna jalutama, ta vedas mind kuskilt üle põllu või mida iganes , igatahes suht mõnus katsumus oli ronida mingi paksu lume seest, kus all paistis suht sopp olevat. Aga mai põeks, sest saapad mustaks vähemalt ei saanud :)
Muusikakoolis käisin solfis ära, kus me tegime mingit diktaati ja muidu mõttetusi , u know :) Läksime Kadi ja Mariaga bussi peale. Jõudsin koju ilusti , siis Leho oli meil...plaatis mul truupi. Siis ma passisin arvutis , sõin hästipalju :D Võrkpalli täna jälllllle ei viitsinud minna mängima. 8 ajal läksin magama. Kell 11 ärkasin üles. Nüüd lõpetan kähku , lähen käin ruttu pesus ja lähen magama ära.
Baaaiiiiih . ;*

Kommentaare ei ole: