laupäev, 8. märts 2008

Laup. KAHEKSAS märts

HEIPS (inside joke) . Täna oli päris tore päev :)
Hommikul ärkasin üles. Isa vaaritas ja kokkas köögis, niiet vähe polnud . Laud oli ära kaetud ja lilled olid ostetud , tordid , möllud. Kõik oli 5+ . Mul ikka vahel täitsa armas isa. :) Siis ootasime , kui emme koju tuli ja hakkasime sööma.
Pärast söömist vahtisin netis tükk aega. Kuulasin muusikat ja olin niisama äge. Siis koristasin veidi tuba endal ja läksin Mariakesega välja. Käisime poes ja vahtisime niisama. Vana klassijuhataja pisipoega naersime(kui ta poe juures vale ukse juurde jooksis) ja mingit purjakil noormeest, kes ei seisnud jalulgi eriti. Juhtub...
Siis läksin koju tagasi , passisin jälle netis niisama, sõin ja vahtisin telekat. Äämn... siis koristasin jälle jms.
6 ajal läksin sauna. :D Siis tegin ennast korda ja läksin kutrasse pittu. Pidime esinema ka jms. Üldse ei läinud sassi ju, mkmm . :D Jalad ka valutavad nüüd, vihtusime tantsida nooo. :D Eniveis , mingi aeg tulime ära sealt . Käisime Tiinaga jalutamas. Siis tulin koju korraks, et vaadata mis õde teeb. Pärast seda läksin Maarja juurde tegime piipu ja istusime niisama.
Nüüd jõudsin koju, matsutan seda torti süüa ja olen niisama hõum alõun (ema-isa ka pidus noo) . Küllap peakski magama ära minema . :)
Tsau :*

Kommentaare ei ole: