kolmapäev, 2. aprill 2008

Esimene aprill. :)

See kurikuulus naljapäev. Mainikski siia juurde enda klassiõe kõige ägedama nalja, mida ta täna tegi. ''Kristina, Sa oled täna nii ilus. :) APRILL!'' Tegelikult see polnud absoluutselt naljakas, aga no, kui see talle rõõmu valmistas, siis mul on temast kahju.
Igatahes hommikul kell 6 helises kell, kuid üles ärkasin alles 6:30. Panin riide, sättisin niisama korda end, panin kotid
kokku ja läksin välja. Bussis panin niisama tühja. Hullult igav oli no...
Linna jõudes jalutasin kooli juurde ja ma suutsin kultuurikeskuse ees mingi SOPA sisse astuda. Üldse polnud üks botas porine, mkm. :D
Noh , kooli jõudes tegin enda kossi enamvähem puhtaks ja panin niisama tühja. Tegin Katile aprillinalja, hähää. Nii hästi tuli välja. :D Vahtisin ta heledat kampsunit ja ütlesin ''Mille kuradi asjaga Su kampsun koos on ? :D'' . Kati läks suht paanikasse. St. jäi uskuma ;)
Esimesed tunnid olid eesti keel ja kirjandus, kus me tegime raamatutöö.
Kolmas oli füüsika ning sellele järgnesid psühholoogia ja vene keel.
Hakkas söömine. Mul oli täna üsna praivet värk. Minu lauast need, kes SÖÖVAD, puudusid. Ainult need anorektikud olid. :D Need sõid ainult oma kohukese ja lahkusid. Nii et jah , suht mõnna. Kolm kohukest sain ja puha . :D
Pärast söömist oli ajalugu, kus ma ei teinud MITTE MIDAGI. Sodisin mingit nänni ainult laua peale ja kustutasin seda. (Y) Viimane tund oli keka, kus me pidime 6 ringi jooksma. Need olid mingi ilmatu suured. :D Meie kooli juurest , siis kuskilt korterite juurest , ümber kõrvalkooli staadioni, kõrvalkooli eest ja meie kooli juurde tagasi... Appi, ÜLDSE ei võtnud läbi, mkm. Vähemalt ma olen nii ärikas ja olin teistest ringi ees.
Trenni ei suutnud lihtsalt pärast minna, jalad olid suht läbi ja träna tagus peas. :))
Läksime Nelega linna, käisime kaupsis mingeid kapsikuid ja ujukaid proovimas:)) ja istusime niisama kaupsi ees ning nautisime päikest . Siis käisime kutuurikeskuses, sest muusikakoolist üks õpetaja(mu vanaema kunagine BEST noh:D) palus , et ma tal kontrabassi sealt ära aitaks tuua.
Poole viie ajal läksin muusikakooli. Harjutasin pilli natuke ja veerand kuus hakkas mul tund. Tegin enda esinemise lõpuks ära. Veidi sassi läks ka , aga no pole hullu, vähemalt sai kaelast ära.
Seitsmese bussiga läksime Tiina ja Liisaga koju.
Koju jõudes läksin välja, käisin rolleriga sõitmas, riidast pildusin puid kuuri alla(tööpoiss123 niivõrd:)) ja mängisin koeraga. Kuskil 9 ajal tulin tuppa, käisin pesus ja praeguseni istun niisama netis ja jälgin poole silmaga muusikaauhindade jagamist.
Üsna uni on, st. peaks mõni päev varem magama ka minema. Oleks vähe ägedam , või nii. :D
Ma siis lõpetan , tsau ja head und ! :*

Kommentaare ei ole: