reede, 4. aprill 2008

R. IV aprill

Hommikul on kõik harilik. Poole ajal läksime linna, viisime pirukad ära ja läksime kooli.
Esimene tund oli keemia. Kontrolltöö oli. Ma polnud mitte midagi õppinud. Üsna raske töö oli, aga tunni lõpuks olin ma juba enamjaolt suutnud tarkust endast välja imeda. 10 minutit enne tunni lõppu lubas õpetaja õpikust ja mujalt vaadata(sest keegi ei osanud). Lõpuks ta ei tahtnudki neid töid. Tore tädi ikka...tuli vastu meile. Siis käisime nagu ikka puhvetit laastamas. Teine oli matemaatika, kus lahendasime niisama ülesandeid. Pärast seda oli kunst - joonistasime ja kirjandus - KT. Viies tund oli ajalugu, kus kirjutasime konspekti. Järgnes söömine. Saia ja magustoitu sõin ainult. Supp polnud nii isuäratav. Siis oli inglise keel, kus oli nagu ikka suht mõttetu lebo.
Pärast tunde läksin trenni tegema. Jooksin 8 kilti. Päike küttis selga kogu aeg, grillkana tunne tekkis. Siis tegin lõuatõmbeid, kõhu-, selja- ja küljelihsaseid.
Hiljem läksin linna, käisin poes, ostsin vett ja banaani endale. Siis tšillisin Maarja ja Mairiga natuke aega ja läksin bussi peale.
Veerand kuue ajal jõudsin koju...
Läksin välja, tegin natuke tööd. On kasu ka vahel. :D Siis sõitsin rolleriga ringi , käisin poes, vahtisime Maria ja Lauriaga Suure poe juures ja sõime sihvkasi. Mingi aeg läksin koju, passisin kodus pool tundi. Siis läksime Tiinaga mingi kolveerand üheksa ajal jälle välja. Sõitsime natuke niisama ringi ja läksime Suure poe juurde Laura , Maria, Urmeti, Ardi ja Helariga tšillima. Päris palju nalja sai. :D
Mingi 11 ajal tulin tuppa. Nüüd passin niisama, söön, kuulan EHHi ja räägin Elleni, Nele ja Martiniga juttu. :))
Peakski magama ära minema, kael ka juba valutab.
Tsau ! :*

Kommentaare ei ole: