reede, 25. aprill 2008

Neljapäev. 17.04

Ärkasin kell kuus üles ja jooksma ei viitsinud ausõna minna. Nii uni oli. Eile olin üsna kaua üleval ka. Ma siis käisin pesus, tegin süüa ja kohvi endale ning sätitasin niisama. Poole ajal läksin Kuapsi maja juurde ja siis temaga kooli.
Esimene tund olnuks vene keel, aga me Tuuli ja Merlyniga ei viitsinud minna...Läksime Tuuli vanaema korterisse telekat vaatama.
Teine tund oli keka, mängisime pesapalli. Järgnes eesti keel, mingi noor blondiin(asendusõps) oli. Tegime etteütluse jms.
Pärast etat oli saksa, tõlkisime edasi oma kodukassi juttu. :D Järgevalt oli kultuurilugu, kus me vaatasime Kristluse filmi. Täitsa hull ikka, kuidas surutakse kogu seda Jumala värki peale. Šokeeriv film, noh.
Hakkas söögivahetund. KÜLMKOORE kaste oli. YAY! Seda polnud sada aastat juba olnud. Pärast söömist oli mata ja muusika, mis olid suht mõttetud.
Kuna mul muusikakooli täna polnud läksin trenni. Väljas jooksime algul niisama soojaks ja siis tegime 60 aja peale. Siis tulin ära, läksin 3:50 bussi peale. Ei, jumala tore oli, Joonas terve tee piinas mind.
Koju jõudes sõin ja panin tühja hästi palju. :D
Lõpuks, kui ema ka koju tuli, läksin välja - lõikasin vaarikaoksi. Algul üksi, pärast , kui emal söök valmis sai, tuli ta ka appi. Tegime suht kähku ära. Siis tulime tuppa, käisin pesus, sõin ja vaatasin ''Naabrist paremat''. Hetkel tegin just pisikese pausi ajaloo õppimisele.
Peakski nüüd naasma enda tegevuse juurde. :)
Tsau ja head und !

Kommentaare ei ole: