reede, 11. aprill 2008

Reede (11.04.08)

Uhuuu, hommikul ärkasin kella poole seitsme paiku üles. Panin spordiasjad kokku ja tegin niisama korda end. Läksime isaga linna, enne käisime veel Laiuselt läbi ja võtsime Everti peale.
Linnas viskas isa mind raudteejaamas maha, sest ta ei viitsinud üle viadukti linna mind sõidutada. Noh, ma siis jalutasin need paarsada meetrit kaupsi. Vaatasin enda rahaseisud üle ja ostsin vett, müstlitahvlit ja kummikomme.
Siis läksin kooli juurde, enam vähem samal ajal sõitis buss ette. Läksin siis bussi peale. Minnes ma istusin jumala omaette, vaatasin filmi ja kuulasin muusikat... ~ 2 tundi sõitsime sinna Lüganusele... kolme kooli kohtumisele.
Okei, sinna jõudes oli meil, spordipoistel, mingi poolteist tundi vaba aega, enne kui söömine hakkas. Kartuliputru ja pikka poissi pakuti. Hea söök oli. ;)
Enivei, pärast söömist läksime vahetasime riided ära, ja kuskil 12 läbi viidi meid kuskile kaugele metsa. Läbi Püssi sõitsime... Hell nõukaaegne linn ikka. Esiteks olid majad juba sellised nõuka stiilis ''peakorterid'' , muljet lisas veel buss, millega meid sinna viidi. :D Ei jumala äge...
Siis tuli loosi tõmbamine, orienteerumise järjekord. YAYYYY nagu, me olime esimesed. :D
Algul läks meil VÄGA edukalt, kõik punktid leidsime üles. Kuskil 10da juures tekkis meil probleem. ~5-6 minutit otsisime seda punkti... Tänu sellele ajakaotusele tuli ka teine koht, aga pole hullu. :))
Siis naasesime tagasi Lüganuse KK juurde... Vaatasime veel natuke poiste kossu võistlusi ja läksime pessu ja riideid vahetama.
Hiljem pidime ligi poolteist tundi tühja ootama, kuna lõpukonsert ja autasustamine tuli. Selleks viidi meid kuskile kultuurimajja. Kõigil oli laud kaetud ja värki.
Noh, vaatasime selle esinemise ära, SAIME ÜLDKOKKUVÕTTES OMA ESIMESE KOHA KÄTTE, sõime ära ja kibelesime koju. Aga kuna need õpsid seal teised ruumis prasnikutasid, siis me pidime suht tühja seal vahtima...
Lõpuks muidugi hakkasime siis tagasi sõitma. Tänu minule ja veel paarile õpilasele, tulime tagasi teist kaudu, et mind Kantkülas maha panna. ;)
Tagasiteel istusin kuskil keskel ja rääkisin Joonasega juttu. :))
Poole kaheksa ajal olin Kantkülas, kuna mu ema-isa olid Suure-Jaani sünnale sõitnud, pidid mu peale korjama Ivo ja Silver.
Kui ma oli juma ligi kaks kilti kõndinud tulid nad mulle järgi. Ajasid veel mingit üliiba mulle, kained vist polnud just. :D
Kaheksa läbi jõudsin koju, viisin spordikoti tuppa ja kiirustasin rolleriga koolimajja, lauluproov oli.
Enne kaheksat käisime Maarja ja Mairiga poes, ostsime joogid ära. Siis läsike Maarjaga laulma tagasi.
Pärast 8 natuke sai läbi, läksin koju, tegin pliidi alla tule, panin pitsa ahju ja olin niisama äge. Siis sõin ise ja söötsin õel kõhu täis ja läksin Maarja juurde partytama. Vahepeal käisin isegi kodus puid pliidi alla juurde panemas ja õde kontrollimas. :))
Okei, igatahes... nüüd jõudsin koju, söön pitsat ja hoian pead püsti. Suht keeruline. :D
Peals kähku-kähku magama ära minema, homme vaja varakult üles tulla. :)
Tsau siis !

Kommentaare ei ole: