teisipäev, 29. aprill 2008

Teisipäev - 22. aprill

Hommikul ärkasin kuue ajal üles, jooksma ei viitsinud minna, käisin koeraga natuke väljas, panin kotid kokku ja tegin niisama korda ennast. Bussiga läksin täna. Kuulasin muusikat ja lugesin psühholoogiat, sest eile õhtul ma siiski ei suutnud end sellele lainele lülitada.
Esimesed tunnid olid eesti keel ja kirjandus, mõlema tunni ajal kirjutasime kirjandit. 3 valikteemat oli. Mina valisin ''Tahaksin Sulle öelda...''. Ma pakun, et mul läks üsna metsa. Ehk olin liiga avameelne. See selleks. Pärast neid oli füüsika, kus ma lugesin psühholoogiat ja ütlesin Taivole, mida ma temast arvan ja et ta nii pomo ei oleks. Pärast füüsikat hakkaski psühholoogia KT. Mingi osa tegin maha ka. Aga üldiselt oleks välja ka mõelnud need. Viies tund oli vene keel. Suht mõttetult jube tund...nagu ikka. Pärast seda oli söömine. Kalapulgad, kartul, kaste, porgandisalat. Kuidagi vastik söök oli täna. Jube see häiris, et kalapulgad nii jahedad olid.
Igatahes oli kuuenda tunni ajal aulas mingi asi, mida me vaatama läksime. Linna tantsurühmad kõik esinesid meile. Nii äge oli. :))
Viimane tund oli kehaline. Jooksime kuuprit. Mul läks suht sujuvalt, jooksin kõige rohkem...nagu IKKA. :D Lõpus oli mul empeka juhe keti külge nii kinni kiilunud, et ma ei saanud hingata. Mul oli selline tunne, et ma tõmban puru enda kuldketi. Trauma sain, however. Lõpuks ikka Nele tuli tegi lahti. Õpetaja oli ka suht pabinas. :D Pärast õps ei lubanud trenni jääda. Ütles, et me(Nelega) jõusaalis kõhtu, selga ja külgi läheks tegema. Tegime neid paar ringi ja läksime vahetasime riided ära. Jalutasime linna. Viisime kotid ära, läksime selkusse tegime Nele arvel rukkiburksi ja nestea. Ei, suht huvitav. Siis läksime bussijaama, panime seal natuke aega tühja ja siis läks Nele ema töö juurde ja mina muusikakooli. Istusin seal ja panin tühja ligi pool tundi. Lõpuks vabanes üks klass ja ma sain iseseisvalt harjutada. 17:15 hakkas tund... Mängisin eksamilugusid klaverisaatjatega kokku. Kuuese bussiga tulin koju, ema tuli Kantkülla vastu. :)
Koju jõudes kõige pealt sõin ja siis hakkasin pilli harjutama. Poole üheksa ajal läksime empsiga välja, tegime 10 minutit tööd, st. vedasime vaarikaoksad ära. Tuppa naastes mängisin edasi pilli ja vestlesin Joonasega.
Hetkel kuulan mysõkut ja räägin Nelega juttu. Peaks tuttu ära minema. Homme SUHT tegus päev!
Tsau ja hüva und !

Kommentaare ei ole: