kolmapäev, 23. aprill 2008

Esmaspäev, teisipäev.

Mul läks eile ausõna jumala meelest ära kirjutada. Nagunii midagi erilist ei teinud. Hommikul ärkasin enne seitset üles. Läksin Kirsiga kooli. Inkas saime tööd kätte, ma sain nelja. Saksas tegime iseseisvat tööd. Tõlkisime kodukassi juttu. :D Siis olid veel mingid tunnid, tuli söömine...piimasupp, juustuleib ja pirn oli. Pärast söömist pidi arvuti hakkama, aga me läksime Nele ja Merlyniga linna. Tatsasime niisama ringi, käisime poes ja ostsime süüa. ;) Siis läksime kooli tagasi. Järgnes muusika, KT ja asendusõps(Maimps) oli, seisis täpselt seal meie juures enam vähem, jälgis Taivot. Seega oli üsna raske spikerdada. St. ma pidin peast kirjutama(polnud õppinud loomulikult:D), ma üle kolme eriti ei looda. See selleks, kaheksas tund oli ajalugu - tühja suht. Tunni lõpust küsisime naikadega ära. Läksime linna... ma läksin käisin muusikakoolis korra, võtsin Elery käest ühe asja. :D Siis käisin R-kisoskis ja läksin bussi peale (tundidesse ei viitsinud minna. JÄRGMINE NÄDAL ON EKSAMid, aga see selleks).
Koju jõudsin veerand neli. Vaatasin arvutis ja alustasin füüsika lehe tegemist. :) :) Koos Joonase abiga küll, aga siiski. ;) Ja vähemalt ma sain kõigest aru.
Veerand seitse sõin ja pool seitse läksin ujuma. Algul käisin saunas natuke, siis ujusin tund aega, siis käisin veel saunas 20 minutit ja läksin välja. Võtsin baarist friikad ja tulin koju tagasi.
Hell nohu tekkis ka pärast ujumist.
Aga koju jõudes lõpetasin füüsika lehe ja olin niisama arvutis. Enne ühtteist läksin magama ära.
Suht kehv uni oli kuskil 4-5 ajal, sibelesin ja isegi ärkasin üles korra. :P
5,45 ärkasin helises telefon. Võtsin enda mysõku ja läksin jooksma. Metsani jooksin ja siis sealt mööda jõe äärt natuke. Nii mõnus oli, päike ka paistis ja puha.
Tulin tuppa tagasi, käisin pesus, siis niisama kreemitasin ja sättisin ennast. Panin kotid kokku ja bussi peale. Bussis kuulasin muusikat ja olin omas mullis. Esimene tund oli eesti keel, suurt ja väikest algustähte tegime JÄLLE. Teine tund oli kirjandus, ''Fausti'' töö oli. Mis siis, et ma pooli kohti polnud lugenud. Tööd ikka oskasin... Vähemalt enda arvates. Siis käisime Merlyni ja Kätuga poes, ostsin süüa endale palju-palju ja läksin kooli tagasi. Füüsika hakkas. Mul oli ainsana see leht tehtud, teised tegid tunnis seda. Mis tähendas omakorda seda, et ma pidin tund aega jumala tühja panema või aitama, kui keegi tahtis, et ma talle midagi seletaks. Ei, jumala huvitav. Siis tuli psühholoogia ja vene keel. Järgnes söögivahetund. Grillvorsti, kartul, kaste, salat oli. Pärast sööki oli veel ajalugu ja kehaline. Sealt küsisin kümme minutit enne tunni lõppu ära, sest muusikakooli õpetaja saatis sõnumi, et me tunni teeksime, nimelt 14,45. (Sest neljapäeval jääb tund ära).
Noh, läksin siis muusikakooli. Esimeses eriala tunnis mängisin saalis klaveriõpetajaga kokku. Suht pingeline. :D Siis oli poolteist tundi vaba aega. Käisin poes, tatsasin niisama ringi ja harjutasin erialasid, sest 17,15 algavas tunnis olid mul heliredelite arvestus. Mu klaverisaatja tuli mind kuulama. Oh, milline pingelangus. Ma lähen alati nii paanikasse, kui mõni muu õps mind kuulama tuleb, mul hakkavad käed värisema ja kõik läheb nässu.
Pool seitse jõudsin lõpuks koju. Sõin ja läksin magama. Üheksa ajal nüüd ärkasin üles. Sõin jälle. :D Ja kuni praeguseni olen seda kirjutanud.
Igatahes nüüd ma lõpetan.
Tsau ja head ööd! :D

Kommentaare ei ole: