laupäev, 19. aprill 2008

Reede - 18.aprill

Hommik algas enne seitset. Jäin magama, seega jooksmas ei käinud. Käisin pesus siva, panin kotid kokku ja tegin korda ennast. Kirsiga läksin kooli.
Esimene tund oli keemia. Saime töö kätte. Ma sain nelja, MIKS NAGU, ma nii hästi oskasin, aga kuna ma ühe vastusega polnud NII põhjalik, siis tuli neli. Noh, suva. Teine tund oli mata. Lahendasime jälle igasuguseid nõmedaid kolmnurki(eksamiülesandeid) jms. Pärast seda läksime linna (Nele, Merlyni ja Kätuga), käisime kaupsis ning siis hilinemisega kunstisse. Seal oli mingi üsna tühja jälle. Neljas tund oli kirjandus - tegelesime ''Faustiga''. Järgnes ajalugu ja söögivahetund, mingi kalasupp oli. FUH. :D Ma sõin hoopis kolm kohupiimakreemi ära. Pärast söömist oli inglise keel, Asko ja KT. Tavaliselt Ümaraga samasugune töö on, ei saa 25 minutiga põhimõtteliselt keegi valmis(sis ta lihtsalt jõuliselt kakub need käest ära), aga täna ütles Asko, et kui töö ära teeme saame koju. Oi, huvitav - huvitav, aga kõik said 10-15 minutiga töö valmis. :D
Kui inkast lahti saime läksime Nele, Merlyni ja Kätuga solli. Kui mul käidud sai, läksin ma koolimajja tagasi. Tegin trenni ära. Jooksin 10 trepiringi, siis seisin natuke aega tühja, läksin jõusaali. Natuke aega jõudsin olla, siis tulid igareedesed ''trennikaaslased'' Joonas ja Timo. :) Noh, ma siis tegin seal lihaseid jms. Siis tuli treener, käskis mul enne lõpetamist välja veel minna ja seal 5 x 100 m. jooksma. Algul pidin 15:50 bussiga koju minema, aga siis otsustasin kolmveerand viiesega minna, kuna Joonas pidi ka sellega minema ja siis ta õhutas mind ka tollega tulema.
Noh, tegime ome trenni ära, käisime pesus ja läksime bussi peale.
Sadalasse jõudes käisin poes, ostsin Cappyt, krõpsu ja kohukest.
Siis läksin koju, vaatasin netis natuke aega, siis sõin ja käisin uuesti poes. Ostsin veel ühe suure Cappy ja kohukest. Tuppa tagasi jõudes vaatasin ''Eesti VS. Jõekaldat'' ja jäin magama.
Nüüd just ärkasin üles, vaatan seda ''Teeme ise pornofilmi'' ja räägin Jakobiga juttu.
Ma nüüd lõpetan kah... Tsau ja head ööd !

Kommentaare ei ole: